May 19, 2019, 05:34:48 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - rknight

Pages: 1 [2] 3 4 5
16
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 07, 2014, 09:40:13 AM »
Admin is just ignoring me now

17
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 07, 2014, 05:54:32 AM »
That didn't work for me, JMH.

So, Admin whats the issue..... All I'm doing to downloading the files from GitHub and uploading them to my server. I'm not modifying the files in any way yet. I just wanted to see if it works first before I did any customizing.

Is there anything else that needs to be done with the Files from Github before I upload them to my server?  Like change paths in the studiolite.html file for javascript and css.

I'm sure there's gotta be a simple reason why the BUILD number and login fields are not showing.

Please help ADMIN

Robert

18
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 06, 2014, 10:41:41 AM »
What problems are you having ANOOP?

19
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 06, 2014, 10:22:15 AM »
Back to my initial problem.
the login fields are not showing on my server

Here's the link: http://www.quikmedia.tv/sslite/studiolite.html

the :BUILD: number is probably not showing because there's something wrong.

What is the problem?

RObert

20
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 06, 2014, 05:48:41 AM »
on my page it looks like the where the build number should be, it's showing ":BUILD:"

Like I said I downloaded the ZIP file with files and uploaded them directly to a directory on our server. But for some reason it's not working like yours.  I'm pretty sure I downloaded the current version.

Still stumped

Robert


21
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 05, 2014, 12:08:54 PM »
I just downloaded a new zip and uploaded it....and I still can't see the login fields?

My version says " version 0.6.:BUILD:"

????

Robert

22
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 05, 2014, 05:35:43 AM »
How did you know it was an old version? I just downloaded it yesterday. How can I verify that I have download the latest version?

Robert

23
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 04, 2014, 12:19:16 PM »
Here's the link: http://www.quikmedia.tv/sslite/studiolite.html

All I did was download the files and upload them.

Robert

24
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: February 18, 2014, 07:07:13 AM »
I downloaded the files from github and posted them to my server, thinking that's all I needed to do, but when I open the studiolite.html from my server, I dont see the login fields.  I just want to see if I can get the studio lite to run the way it is from our server. Can I do that?

Robert

25
Open source Digital Signage / Open Source Docs for Newbies
« on: February 14, 2014, 11:40:10 AM »
Is there any documentation for newbies on learning how to customize your own studio lite and player?

All the docs I see look like only a reference to the modules code.

I'm looking for a tutorial like doc that walks you through on how to do it.

Anything like that?

Thanks

26
I've been fighting with this BUG too... My work around has been to make sure that there is about 1-2 sec. of black at the end of the video. The flash of the previous frame will still be there, but if the previous video finishes, then you should see just the black frame flash.

The bug still needs to be fix ADMINs, because if the video switches before it reaches the end of the video, then you are for sure gonna see the last frame flash before the next video. Makes things very unprofessional.

RK

27
SignagePlayer / Re: What's fixed in android player 4.0.105???
« on: December 07, 2012, 04:49:53 AM »
does the signage player need to be uninstalled and re-installed on the mediaDroid ZX's too?

rk

28
SignagePlayer / What's fixed in android player 4.0.105???
« on: December 06, 2012, 08:13:03 PM »
What's fixed in android player 4.0.105???

rk

29
Report bugs and errors / Re: Android: Three bugs left to be perfect.
« on: November 14, 2012, 07:42:52 AM »
Hey Cloud,

You say that you are able to get 720p and 1080p H.264 videos to play perfectly. Can you explain you process on creating those videos? Because I have yet to see HD videos playing perfect on any player that I've tried.

RK

30
mediaPLAYERS, Hardware and accessories / Re: ghost image on screen
« on: November 13, 2012, 09:41:07 AM »
How do we get it? and will you been posting whats been added/fixed for the new android player?

Pages: 1 [2] 3 4 5
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines