August 25, 2019, 08:45:18 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tlawrence

Pages: [1] 2
1
SignagePlayer / Re: RSS Apostrophe
« on: October 12, 2015, 01:05:52 PM »
Any recommendations on the pre-processor?  I thought your component would know how to handle RSS feeds and an apostrophe is part of that.  I'm also unsure how I would process that in a way that doesn't just ruin the correct grammar.

2
SignagePlayer / RSS Apostrophe
« on: October 12, 2015, 08:23:36 AM »
We're using the Rss News component with the following URL - espn_DOT_com/espn/rss/news and it appears that any headline with an apostrophe shows up as '  So for an example headline, "Sarkisian takes indefinite leave at USC's request" appears as "Sarkisian takes indefinite leave at USC's request"  Anything we can do to account for the apostrophe?


3
Same problem here.  Received my mediaDroid 90 last week and it's going offline until I power cycle it.  Just purchased three more and they are going to be completely useless if they keep going offline and cannot be started without manual intervention.

4
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer 4.0
« on: January 24, 2013, 09:23:06 AM »
It would really be great if you guys would just pick a cutoff point in your development and deliver a product.  I couldn't even guess at how many times I've been told, or read on your forums, "we're holding off to add in this one more feature."  Updates don't need to be entirely focused on fixing broken software.  It wouldn't hurt us to get the product you have today and then update us with the new feature in late February.  Mainly because I'm sure something else will come up that you think will be the greatest feature ever and you just need to postpone the release a little longer and on and on and on.
Version 3, which as a paying customer, I've been running for over 18 months, received the same treatment.  You acknowledge there are lots of deficiencies but keep repeating that the features are fixed or will be fixed in the next version, only the next version keeps getting pushed out indefinitely. 
I never would have purchased your software if I knew that it might be 2 years before getting an update.

5
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer 4.0 - Update?
« on: January 14, 2013, 01:26:06 PM »
Just checking on an update on the release for Enterprise users

6
General discussion on the mediaCLOUD / Re: Templates?
« on: June 23, 2011, 05:26:04 PM »
Still not working from 2 seperate systems after clearing all settings and restarting IE.  Also restarted one of the systems completely and it made no difference.  Possible that your code is pointing to a resource that is available internally and not externally?  Just a thought.

7
General discussion on the mediaCLOUD / Re: Templates?
« on: June 23, 2011, 04:26:08 PM »
Just noticed the twitter update and tried to preview the sample accounts.  None of them work.  Clicking on Preview does nothing.  I thought it might have been my version of Flash but I tried 3 different systems with 3 different versions of Flash.  The version 11 incubator build throws this error:
TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties.
   at ERI$/encrypt()
   at TrialCtrl_inlineComponent3/onPreview()
   at TrialCtrl_inlineComponent3/___TrialCtrl_inlineComponent3_LinkButton1_click()

Versions 10.2 and 10.3 don't do anything.

I'm sure it's a small fix.  Any timeframe for when these will be available for mediaServer customers?


8
Report bugs and errors / Re: onRequestDataResult error message
« on: March 30, 2011, 04:37:17 PM »
Connection to what?  We have no problems getting our RSS info and we're running an internal system so all of our players access our internal mediaServer.  Also, our firewall doesn't block outbound user traffic, only inbound.

9
Report bugs and errors / onRequestDataResult error message
« on: March 30, 2011, 10:46:26 AM »
Seeing message stating 'Restricted internet connection 2' in Signage Studio.
Running mediaServer version 3.0.1030.  I'm not sure of the impact of this error but wanted to bring it up in case it causes issues.

10
mediaPLAYERS, Hardware and accessories / Re: Viewsonic VOT 132
« on: March 23, 2011, 04:30:43 PM »
I'm trying out a few of these right now. The form factor is great and I can easily stick them behind a wall mounted TV.  One issue is that they seem to have a problem with the OEM Windows image they ship with.  It causes Windows Update to break and some other quirky things.  It has something to do with a bad system restore reference.
The big problem I'm seeing is with video playback.  It's VERY choppy when displaying Flash or video in full screen.  I'm running my campaign at 1080p and even the sample campaigns are very choppy.  I've made some BIOS changes and tweaked the Nvidia settings but it doesn't look any better.  If I can't improve the performance any more, I may have to return them and try something else.

11
We are currently running the mediaServer at version 3.0.1030, and I see that there is an update available for the server components.  Is there a way to post a sticky under the MediaServer heading specifying what bugs or changes the new update will address?  It would be helpful in deciding the frequency of updating all my players and content authors. 

12
Report bugs and errors / Re: onResellerInfo error message
« on: March 10, 2011, 02:18:52 PM »
Nope, it's a physical server with the key attached directly.
I'll start a support session next time it comes up.

thanks for the quick response.

13
Report bugs and errors / onResellerInfo error message
« on: March 10, 2011, 10:17:52 AM »
When launching the SignageStudio on any system (PC or MAC), an error window comes up saying onResellerInfo 'Can't get reseller info'

Running 3.0.1030 internal mediaSERVER and we've had this error message a few times.  Restarting the server seems to let users back into the application, but it is not a long term solution.
We also had this error on earlier releases of the version 3 software.

14
Report bugs and errors / Re: Remote Music Player not working
« on: March 07, 2011, 09:06:47 AM »
Running version 3.0.1029 and the Music Remote Control shows the same broken behavior on our internal mediaServer.  Any revised timetable for when this will actually work?

15
Thank you for the advice.  Is there an equivalent for Mac users?


Pages: [1] 2
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines