MediaSignage support forum

community support => SignagePlayer => Topic started by: stevenfitch on May 02, 2018, 06:45:49 AM

Title: Cannot get first player up and running...
Post by: stevenfitch on May 02, 2018, 06:45:49 AM
I have setup a free account, i have an android box as player.
In account i loaded the default 'coffee shop'
On the android box i installed the player
The android box wont accept my account login details?
Title: Re: Cannot get first player up and running...
Post by: admin on May 02, 2018, 09:14:53 AM
please visit with live chat so they can assist.