July 09, 2020, 07:52:34 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - polipo

Pages: 1 [2] 3
16
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer port
« on: November 27, 2011, 07:43:48 PM »
Ok, will try this. Update later. Thanks..

17
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer port
« on: November 27, 2011, 07:25:39 AM »
Yes, thank you for the video.
After analyzed the problem, we got prediction:
  • The connection actually using HTTP Polling
  • The player could not send the 'signal' as default you told at every 60 seconds
--> this is the strange one
  • That's why we saw the connection still in red lamp
  • And player can committed the signal only when we forced to STOP and then START manually

Any idea for this case?

18
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer port
« on: November 23, 2011, 04:01:58 AM »
Hi,

I've tried to unblock the port 80 and also the domain that I used.
In one case, I found that both on the studio and also player showed No Connection (red lamp) even I have make it on the same connection (PING OK, browse also OK).

I tried to make a change on the campaign, absolutely I can not see the change. But, the strange one, if I forced the player to see any change (by stopping player and then start again), the campaign UPDATED  :o
Even the connection still RED LAMP.

The change on player would not happened if I just wait it automatically..


What happened with this? Is there something misconfiguration on the network?

Thanks

19
General discussion on the mediaSERVER / Re: mediaServer port
« on: November 15, 2011, 09:08:55 PM »
how to change it to another port? as this port has been blocked just for another apps..  :-\

20
General discussion on the mediaSERVER / mediaServer port
« on: November 15, 2011, 08:23:55 AM »
what port mediaServer actually use? 8080?

May we change this default port? As this port has been used by another specific application.

How to do that? Thanks.

21
Hmm... will look for the best time to chat. As we have 15 hours different time.
Don't you have a text tutorial?

22
Background:
I forget the PostgreSQL password

Action:
Change the PostgreSQL password by bypass login from 'Edit pg_hba_conf'

Issue:
Can not open SignageStudio



Question:
How to solve this?

23
Thanks Sean.
The installation is done. As I mentioned above, I did not know exactly the cause. Suddenly it successfully installed on the x-times trial.

Yes I'm using Windows Server 2008 64-bit.

My recommendation it's better if you can separate the download and installation process. It takes time if we have to start over the download while we get an error at the installation phase.

Thanks

24
Hello,

is there anyone has problem like this when installing mediaServer?[/b]

error screenshot:


this is the problem details:


the problem get bothered when I have to repeat the installation. It's going from the first phase! Which means download again 600 MB files!!

So far, the error has gone suddenly (after the 4th installation). So far I don't know the reason..  ???

I'm affraid this will happen next time to another customer. So, my suggestion, please make the installation can be continued on mid step/phase. If possible between the download phase and the next phase.

Thank you.

25
General discussion on the mediaSERVER / Re: Media Server Software
« on: October 15, 2011, 07:22:36 AM »
Okay, hope this reason is enough ;)
Thanks.

26
General discussion on the mediaSERVER / Re: Media Server Software
« on: October 14, 2011, 03:04:13 AM »
May I know the reason? Our customer ask us why they need to provide 64-bit..  :(
Thanks

27
we use a 'mid-industrial' PC and ATI FireMV 2450. We doing this since December last year in Indonesia..

28
General discussion on the mediaSERVER / Re: Media Server Software
« on: October 13, 2011, 03:00:14 AM »
Hello Admin,

can I still use Windows Server 2008 32-bit to install mediaSERVER ?
Please give me the details. Thank you.

29
Enterprise edition, branding and reselling / Re: MediaServer vs MediaCloud
« on: September 29, 2011, 11:30:47 PM »
Helo admin,

we are ready to implementing MediaSignage to our big customer on next couple weeks or months. So far we pay license for mediaCLOUD to re-branding the label.

My question,
our customer is a fast-food restaurant that has many branches. So far they have only VPN connection inter-branch. Can we implement mediaCLOUD while they only want use their VPN connection (don't want to implement for more internet connection) ? If it possible, how ?

Thanks,
- philip

30
mediaPLAYERS, Hardware and accessories / Re: Atom dual core 1.6
« on: June 26, 2011, 10:31:37 PM »
sorry, is that mean if I buy one-time licensing fee I can install it at anywhere PC without limit?

Pages: 1 [2] 3
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines