September 20, 2020, 08:22:30 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - IPNDDS

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
61
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 30, 2014, 01:01:58 PM »
I'm talking to Stein now.  Should I ask for Lawrence?

62
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 30, 2014, 12:25:18 PM »
I don't this this issue is fixed yet.  I have uninstalled all instances of Studio desktop, deleted the program folder and deleted the studio.xxx cache.  I try to install Windows Studio Desktop from the MediaSignage website and at the start of application install, a message pops up saying,

"Sorry, an error has occurred. The application could not be installed because the installer file is damaged.  Try obtaining a new installer file from the application author."

As an Enterprise user, I have been trying to rectify this problem for the past four days.  What needs to be done in order to fix this problem?

63
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 28, 2014, 08:09:18 PM »
Oh, for pete's sake.  What's going on now?  The same problem is suddenly back.  It was working all day and then nothing.  Can you please check your time stamp again and see that everything is correct? 

64
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 28, 2014, 07:41:21 AM »
Well, I'm not sure of exactly fixed the problem but here are the steps I went through.  Since my computer is working perfectly with the exception of this problem, and Admin strongly suggesting it is an issue with the AIR installation, that is what I focused on.

1.  Last night I went ahead and upgraded my PC from Windows 7 to 8.1 with all updates installed.  Problem still persisted.
2.  This morning, I cleared the signage.xxx, deleted the Studio installation folder in programs and uninstalled Adobe Air.
3.  I deleted all Adobe Air registry items and rebooted.
4.  I started by doing a clean install of Air and then installed Studio v4.15 that I had previously saved to my desktop.
5.  The v4.15 installed fine but did not give me an option to upgrade, so I closed and restarted it.  It then asked me to upgrade to v4.20.22.
6.  v4.20.22 installed perfectly and all is fine in Qualityville now!!

I think the registry clean and deleting the Studio installation folder from programs is what did the trick.  These are the only things I hadn't tried before.

THANK YOU ALL FOR THE HELP AND SUGGESTIONS!!!

65
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 27, 2014, 10:24:13 PM »
I've uninstalled Adobe Air and reinstalled and get the same issues.  I did the same with flash. 

Admin, what is my next step?

66
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 27, 2014, 12:50:28 PM »
I've already tried reinstalling AIR.  I didn't affect anything.

Admin,  even though it appears to be a problem with my computer, why does studio v 4.15 work just fine but after upgrading to v 4.20.20 or 4.20.21 it does not work?  That seems to point to an issue with the install.

NOTE:  The installer on the digitalsignage.com website (Get Started) states that the installer is damaged.  This forces me to install v 4.15 and upgrade to v 4.20.21 through studio.

67
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 27, 2014, 12:31:33 PM »
Chris,  I've upgraded to v4.20.21 on a separate laptop and studio launches normally.  On the computer I'm having issues with, I've uninstalled and deleted studio.xxx and tried to run as admin but still get the same results...it locks up on load.  I shut down all of my firewall and and antivirus, including windows firewall.  Same result.  Obviously, it is an issue with my computer but I have no idea what to try next.  Suggestions?  I'm going to try a system restore next.

68
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 26, 2014, 10:36:28 PM »
I just reinstalled ver 4.15.24 and it opened just fine after install.  I'm baffled.  Help!

69
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 26, 2014, 10:18:39 PM »
I can log in via the web studio but again, not on the desktop studio ver 4.20.20.  I uninstalled, cleaned the studio.xxx and reinstalled with the same result...after I enter user and password, it stalls at loading 100%.  I really need to get this resolved.  It worked fine with ver 4.15 but these problems started after upgrading to ver 4.20.

70
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 26, 2014, 04:27:29 PM »
Hi Admin, it's ipndds@ipnarrowcast.com.

It was working fine with ver. 4.15 but the problems started after installing the 4.20 update.

71
SignageStudio / Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 26, 2014, 03:41:32 PM »
Hi.  Windows 7 here, too.  I've uninstalled, deleted cache (studio.xxx) and still get the same result.  I've tried disabling firewall and antivirus but still get the same results.  The studio stalls when loading.  Any other ideas?

72
SignageStudio / Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« on: July 26, 2014, 03:15:24 PM »
Hi,

I installed ver 4.20.20 and then 4.20.21 and both times the Studio installed but locked up during login.  Now, I am dead in the water as far as making updates to client projects.  What is going on?

Thanks.

73
Thanks for the reply.  I'm not interested in you shipping to my customers.  I have no problem doing that.  My concern is that the box that contains the hardware has your web address all over it.  This causes me to have to stick labels on the box to cover up your web address or not use the box at all and ship all the box items to my customer in a plastic bag.  That, of course, looks very unprofessional.

To be clear, I am not speaking of the box that you ship out to customers that have ordered a player.  I am speaking of the OEM box from the manufacturer that contains the player, cables, etc.  The MediaDroid90, for instance.

74
As an Enterprise user, is it possible that in the future you can order the box that the player hardware comes in (not the shipping box) without a web address back to digitalsingage.com?  After going through the process of hiding you with white labeling, having your web address on the player boxes does not make any sense.  How about just printing nothing and we can add our own label? 

Thanks!

75
I've also run into this problem.  The clock will work fine if you change the MediaDroid (Android) settings to sync by time zone.  I appears to then query the wifi network for a time and then the time zone setting adjusts it to the "proper" time.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines