September 22, 2020, 07:12:51 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

Messages | * Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - hatemetom

Pages: [1]
1
SignagePlayer / Adding Scroll Bars to Website Scene
« on: February 24, 2015, 12:18:47 PM »
One big Issue I'm having is customers would like their websites embedded in the player.  When their website is embedded into a scene there are no scroll bars? I was told that this was not possible. Is there a technical reason why? or is there a work around for this? 

2
SignagePlayer / Youtube Logo
« on: January 26, 2015, 12:35:48 PM »
Does anyone know of a way to remove the "YouTube" logo at the bottom of videos being streamed from YouTube?

3
SignageStudio / Disable Right Click in SignageStudio
« on: December 27, 2014, 08:02:59 AM »
When you right click in the Studio you get the Adobe menu:

"Print"
-
"Settings"
"Global Settings"
"About Adobe <version>"


Is there anyway to disable this context menu? I've read online it can be disabled when the presentation is complied... could this be an upcoming feature?

The reason I ask is it's kind of a pointless menu to begin with and I've been hitting "print" by accident when working in the studio and it crashes firefox.  >:( bah

just asking  ;)

4
SignagePlayer / Video Only Plays first few seconds
« on: December 23, 2014, 08:56:26 PM »
i am trying to play a video however it is not playing beyond the first few seconds... Then it restarts again.. Basically I have downloaded the video from YouTube in .mp4 and .flv and it loads it up but just loops the first few seconds over and over... It's a 5 minute video... I've checked the settings but I am not sure if I'm missing something or this is a bug... I've extended the element to the full time of the video however this did not make a difference...

If I preview the slideshow in IE / Firefox it works perfectly but in sinage player it has these unexpected results? :(

Any ideas?

5
SignageStudio / "Restart Signage Player" Feature
« on: December 13, 2014, 11:21:14 AM »
Whenever I click on this function for a Windows based player the signage app closes but does not reopen, it just exits the program and then the player shows offline... Is this a known issue?

6
Report bugs and errors / HTML Bug
« on: December 12, 2014, 10:48:44 PM »
Hi,

We are trying to use a HTML component linked to: wheeldecide.com/index.php?c1=FREE+BANG+TRIM&c2=10%25+OFF&c3=50%25+OFF+ANY+WAXING+SERVICE&c5=FREE+HAIRCUT+WITH+COLOR&c6=BUY+2+GET+1+FREE&c7=50%25+OFF+1%28-OPI%29+POLISH&c8=%2425+WASH%2C+CUT+%26+DRY&c9=30%25+OFF&c10=FREE+UPPERLIP+WAX&c11=1+FREE+SESSION+LASER+LIP&c12=50%25+OFF+ANY+LASER+SERVICE&c13=20%25+OFF&c14=BUY+1+GET+1+HALF+PRICE&t=&col=winter&time=6&width=&cols=ED1898%2C87292A%2CED175F%2CF1617C&tcol=ffffff&x=67&y=38

When you spin the wheel on the kiosk it freezes the first 4 times you try and spin then on the 5th time it spins properly, however the biggest issue is it's landing on a tile but saying the wrong one is the winner.

It seems to work in IE and Firefox on my laptop without issue and works in IE on the kiosk - however when played either in the management console or live on the kiosk player  it fails as outlined above.  :o

Pages: [1]
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines