February 25, 2021, 11:16:12 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

Messages | * Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - andrestrevisan

Pages: [1]
1
SignagePlayer / Rss content starts playing before time
« on: August 22, 2011, 12:10:32 PM »
Hi, i've setup a timeline with a flv video on the background that plays for 50'', it's a news vinhet that has a intro of 5'', after the intro the news rss should start playing on a diferent channel, i've also put a clock that starts with the news rss. However, they are starting when the video starts, but on the timeline they're setup to start 5'' after, what could be the problem?

2
SignagePlayer / FLV video not displaying
« on: February 04, 2011, 11:21:58 AM »
Hi, i'm running the player on Ubuntu 10.10 with airVersion 2.5.1.17730 and Version 2.2.1088. Everything is ok, i play images, quictime movie .mov, but when i add a FLV video it doesn't play the screen just goes black, is there a reason for this? The file is a FLV video with 1280x720 1000kbps, i don't see why it shouldn't play...

3
Report bugs and errors / power management erro linux
« on: January 18, 2011, 05:17:51 PM »
Hi.
I'm runnin the player version 2.2.1088 and airversion 2.5.1.17730, when I setup a station to shutdown at a specific time the player starts to shutdown and everything but during the shuting down process it stops and goes to the recovery menu of ubuntu 10.10 and stays there and i have to manualy press the power button so it can shutdown, I reboted the pc and when into terminal and typed "sudo poweroff" and it shutsdown the pc perfectly, no problem, so could this be an erro with the code that the player/controller is using to shutdown the system?

4
SignagePlayer / SignageController not running Ubuntu 10.10
« on: November 27, 2010, 07:24:49 PM »
Hi i followed the tutorial on instaling the player on linux but i'm having some problems trying to run signage controller. When i boot the computer xterm open and apears to start SignageController because it changes the nama on top from xterm to SignageController, some messages pop up like "SignageController: no process found" and after a few seconds the terminal seems to close and SignagePlayer pops up and start's to load, in the mai menu it says that it's connected but the signagecontroller is not runing.

I've tried to take a look at the startup aplication and SignageStartup is there with the "signageStartup.sh"

Does anyone know what might be the problem, why signagecontroller is not running?

Tks

5
SignagePlayer / SignagePlayer start booting into an endless cicle
« on: November 26, 2010, 05:29:39 AM »
Hi. I have the latest Player and it was running fine, untill i started using Sinage Cotroller, from then on the system (player, pc etc..) keeps on rebooting in an endless cicle, sometimes it show de campaign for just 3 or 5 seconds and start bootin again. Can anyone help please? I'm using the latest player that i downloaded from the website.

Tks

Pages: [1]
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines