July 15, 2019, 07:14:12 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - rknight

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
I modified the xml file by removing some of the video refences, but they were still showing in the video tree.

When I remove them from the JSON file, it did remove them from the video tree.

I was just wondering are the XML being used? Does the XML files need to be there?

2
OK, I got the tutorials to work on my site with a little tweaking to the css.

I have question on how do you specific which videos you want to show.

With the old tutorial we just added the XML file we wanted and removed the XML data for the videos we did not want to show.

In the "_data" directory there is XML files and a JSON file. I noticed in each file they reference the videos. Which one should we modify to allow what videos to show????

Thank you

3
Yes I am using a Windows Server. So I uploaded the files to one of my UNIX Servers, and now I see the video tree and able to play the videos.

you can see it here: http://www.zingerdigital.com/zss-tutorials/

Now there's only a couple things that I need to fix... The Close "X" button is aligning far to the right, Can't find the fonts you are using, and not finding the tree_icon.png

The tree_icon.png was not included in the files from gitHub.
I can not seem to find where the path to the "tree_icon.png" so I can change it. Where can I find it?

How can I get the fonts to looking the same as on your site. I see the path for the fonts...."//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.css"
Is this correct or does it need to be something else?

Thank you,

4
Yes I am using a Windows Server. So I uploaded the files to one of my UNIX Servers, and now I see the video tree and able to play the videos.

you can see it here: http://www.zingerdigital.com/zss-tutorials/

Now there's only a couple things that I need to fix... The Close "X" button is aligning far to the right, Can't find the fonts you are using, and not finding the tree_icon.png

The tree_icon.png was not included in the files from gitHub.
I can not seem to find where the path to the "tree_icon.png" so I can change it. Where can I find it?

How can I get the fonts to looking the same as on your site. I see the path for the fonts...."//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.css"
Is this correct or does it need to be something else?

Thank you,

6
Ok, I added the code from your video tutorials page to mine. Made some URL path adjustments.

When my page loads I see the framework but is just says "Loading" where the video list should be.

I'm getting one error in the google console saying that the "videos.json" file is missing. I confirmed that it is in the proper directory.

It reads.........

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)         http://www.mydomain.com/zss-tutorials/videoTutorials/_data/videos.json?_=1429641872161

Can you help me with this?

7
I am proficient in HTML and CSS. I know a little javascript if I see an example I can understand it.

Once I downloaded the files from Github, I don't understand how they related to use them onto a html page on my website.

Maybe if you can send me an HTML sample page that uses the video tutorials(Github files), then I can look at that to create my own page.


8
I would be nice to get a step by step instruction on how to implement the Video Tutorials on your own web site.

9
I downloaded the source files from github.... But what do you mean by "fork"?

10
When you say host the entire component.... How do you add it to my HTML page?

With the old tutorials you supplied the code needed to embed the tutorials onto an existing HTML page. That what I'm looking for with the NEW one.

11
I was able to get the github files, but could not find any way on how to implement them on my webpage.

Can I get instructions on how to do this?

Thank you,
Robert

12
There should be a way to copy and paste/duplicate Screen Templates on Output Channels.

I would make it easier than assigning Channels for each Division of each instance of the Screen Template.

Also need to add the same ability as the Channels, like remove spacing, etc...

Robert

13
General discussion on the mediaCLOUD / Mobile Station Viewer?
« on: March 26, 2014, 07:17:47 PM »
Just a quick technical question about the "Mobile Station Viewer".

When you click on the "Last Status"button for a station, the Station Panel slides open. How is that created, do you use CSS, Jquery etc...?

Thanks,
Robert

14
Open source Digital Signage / Re: Open Source Docs for Newbies
« on: March 11, 2014, 12:20:02 PM »
I change the folder name that I had the studio lite files in from "sslite" to "_studiolite-dev"

So, my old url was... http://www.quikmedia.tv/sslite/studiolite.html

Now it's... http://www.quikmedia.tv/_studiolite-dev/studiolite.html

So finally I can see the login fields. But the build number is still not showing. Any way to get that to show?  All I see is the variable for it ":BUILD:"

Also...Do you always have to put your Studio Lite files in a directory named "_studiolite-dev"???

Robert

Pages: [1] 2 3 ... 5
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines