MediaSignage support forum

community support => SignageStudio => Topic started by: iPrin23 on March 22, 2018, 11:26:27 PM

Title: QUESTION: Why does StudioPro stuck after login?----(Please see image inside)
Post by: iPrin23 on March 22, 2018, 11:26:27 PM
Hey Guys, I would like to thank you in advance.

I have a problem, my Client's studiopro is not working well. its stucked at after login the credentials.
this is the image:
[url https://www.dropbox.com/s/s6i9426ghflsg8g/Capture.PNG?dl=0E ]dasd [/url]


My studiopro is working as fine and didnt have meet any problem.

What is the best solution for this kind of error?
Title: Re: QUESTION: Why does StudioPro stuck after login?----(Please see image inside)
Post by: admin on March 23, 2018, 05:10:31 PM
please login to live chat so they can review the setup for you...
regards
Title: Re: QUESTION: Why does StudioPro stuck after login?----(Please see image inside)
Post by: iPrin23 on March 25, 2018, 09:52:47 PM
Ok I will chat the support later once they're online.
Title: Re: QUESTION: Why does StudioPro stuck after login?----(Please see image inside)
Post by: Adamr on April 22, 2018, 07:42:39 PM
I'm also having this problem. For a long time the software worked fine and then all of a sudden I just get a white screen when I load it up.

Build 6.0.213

I have tried reinstalling.
Title: Re: QUESTION: Why does StudioPro stuck after login?----(Please see image inside)
Post by: admin on April 23, 2018, 09:05:45 AM
please contact live chat so we can test your account for you!