MediaSignage support forum

community support => Report bugs and errors => Topic started by: Larry.Walters on November 07, 2017, 01:00:04 PM

Title: Reboot Conditions don't work
Post by: Larry.Walters on November 07, 2017, 01:00:04 PM
I'm new to this product and I'm not finding an answer on the forum. The issue I've seen is that when setting the "Reboot conditions" to reboot the station at a particular time, it's actually the player that is stopped and started. I need the station to reboot.
Title: Re: Reboot Conditions don't work
Post by: admin on November 07, 2017, 04:01:27 PM
a physical reboot is supported on mediaTOUCH and mediaBOX, on mediaDROID it will just restart the player

regards