MediaSignage support forum

community support => SignageStudio => Topic started by: Inne on September 02, 2015, 06:16:53 AM

Title: Weather international no filled screen
Post by: Inne on September 02, 2015, 06:16:53 AM
I am working with studio to make a new weather forecast international. Everything worked fine. When I put the new scene in the timeline and saw it at the screen, it didn't fill oout the whole screen. It just takes about 1/4 of the screen. How can I change that?
Title: Re: Weather international no filled screen
Post by: ANOOP on September 02, 2015, 09:26:19 PM
Your screen layout must be wrong hence the timeline shows only 1/4th
Title: Weather international no filled screen
Post by: llosennydensu on October 29, 2015, 03:06:05 AM
Speaking of screens, I found no way to change the order of the screens. An example would be the first screen that shows up when the client is launched.  How can you change that to make another screen the default.  I didnt seem to find that...
Title: Weather international no filled screen
Post by: MurielKall on January 14, 2016, 02:52:05 AM
I did not get the Weather effects of international 2015
i think the problem is i did not login with the source 1 when they was given.