MediaSignage support forum

community support => Report bugs and errors => Topic started by: AndrewL on July 07, 2015, 02:10:35 PM

Title: MRSS images not showing because the image files are getting renamed with a + sym
Post by: AndrewL on July 07, 2015, 02:10:35 PM
I was advised in live chat to put this as a forum post.

I have an MRSS feed that I use for the Custom RSS Player and found that 20% of my images were not showing up in the studio or player. Upon further inspection I found that the studio would cache my images but would rename them adding a '+' symbol to some of them. Each image that had a plus symbol added to it would show up as a blank broken image in the studio and player.

So to make this very clear:

Sample:
my image is named: a.png
When the software downloads and caches it, it calls it: a+n.png

Real life example:
Mine: 390be73797e885a250394b7d12ad1fb3.png
Theirs: BHIEfgQsBMUERgQuA9AERgP7A+I.png

All images are renamed, which is fine, but the ones that are renamed with a plus symbol do not play. Please fix ASAP!
Title: Re: MRSS images not showing because the image files are getting renamed with a + sym
Post by: AndrewL on July 08, 2015, 07:01:28 AM
I did some further testing to see if it was because my MD5 32 character image titles were too long. I shortened it to 22 characters but still plus symbols were added to some during the caching and renaming.

I also have a Screenfeed account for picture image entertainment and it is also renaming their images with plus signs causing blank spots in the presentation. Please - high priority review this.
Title: Re: MRSS images not showing because the image files are getting renamed with a + sym
Post by: AndrewL on July 13, 2015, 04:22:05 AM
Admin?
Title: Re: MRSS images not showing because the image files are getting renamed with a + sym
Post by: admin on July 14, 2015, 12:52:35 AM
yes we opened a bug and will look into it on next release.