MediaSignage support forum

community support => SignageStudio => Topic started by: Zdennda on June 11, 2013, 02:23:35 AM

Title: Stations - Start with checked "Update station/s with changes" not work
Post by: Zdennda on June 11, 2013, 02:23:35 AM
In new SignageStudio (ver. 4.11.27) in the "Stations" section the option "Start" with checked "Update station/s with changes" does not work.
In the old version (3.xxx) it worked properly - it restarted the SignagePlayer.
Is it failure or feature ...?

Thanks in advance for any response.
Title: Re: Stations - Start with checked "Update station/s with changes" not work
Post by: KRob on June 27, 2013, 11:51:05 AM
Funny, I've complained about this, and so have others... but everytime the response is "hmm, we've never heard that before" - but they have.  Hopefully you get some assistance.
Title: Re: Stations - Start with checked "Update station/s with changes" not work
Post by: admin on June 27, 2013, 01:40:48 PM
You first have to save your changes to the server for the changes to apply,

Regards