MediaSignage support forum

community support => SignageStudio => Topic started by: PIT on April 25, 2013, 06:14:16 AM

Title: Unable to upload pictures
Post by: PIT on April 25, 2013, 06:14:16 AM
I have just started and I have tried to upload a couple of JPG pictures but every time I try it does not upload and says the size of the file is 0, which I know it isn't

Any Ideas
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: criley on April 25, 2013, 07:20:29 AM
you can email me a picture and I can take a look.
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: PIT on April 25, 2013, 07:57:59 AM
Hi Chris,

I have tried to send you an email with the address provided by the forum but it keeps on failing. could you send me your email address
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: FHO-Support on July 30, 2013, 04:53:35 AM
Hi there,

I have the same issue. I work with the studio which can be logged in directly on the Mediasignage homepage.

(Size of the file on my computer is 20.1 KB, type of file .jpg,  resolution: 198x45 pixels)

I need a solution until Friday August 6th, because I need the picture the Monday after.

We are able to do a remote assistance session over Teamviewer, if you recommand.

Thanks a lot for your help.

regards

Chris
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: FHO-Support on July 30, 2013, 06:57:23 AM
I have just started and I have tried to upload a couple of JPG pictures but every time I try it does not upload and says the size of the file is 0, which I know it isn't

Any Ideas

@PIT,

I found a solution/workaround:

In my case it was working after I installed the local SignageStudio on my computer.
I work with Windows 7 x64.

Best regards from switzerland

Chris
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: ANOOP on August 24, 2013, 07:59:36 AM
........, this is a forum for mediasignage platform you will be barred if you are trying promote a competitive product...
Title: Re: Unable to upload pictures
Post by: criley on August 24, 2013, 02:36:43 PM
It appears to be a solicitation. I have also removed reference from your post as well Anoop.