MediaSignage support forum

community support => Report bugs and errors => Topic started by: conexia on June 12, 2012, 07:30:22 AM

Title: Station picker distance not being well calculated
Post by: conexia on June 12, 2012, 07:30:22 AM
All my stations have been located with the map in the Location tab
When I save and close the Signage Studio and reopen it the address text is in the properties, but not the position in the map

In addition to this, when I try to use the Station picker in the Outgoing Ads, all my stations appear with 4390km distance, but they are in the same city.
What can I do?
Title: Re: Station picker distance not being well calculated
Post by: admin on June 13, 2012, 04:41:31 AM
Locations  havent been enabled yet in both 3.0 and 4.0