MediaSignage support forum

community support => General discussion on the mediaCLOUD => Topic started by: janne on August 12, 2011, 02:25:30 PM

Title: black between timelines
Post by: janne on August 12, 2011, 02:25:30 PM
Hi,

i have 2 timelines playing in loop, and there is short time of black between...

any idea?

kind regards
Title: Re: black between timelines
Post by: admin on August 12, 2011, 04:22:34 PM
Did you make sure each timeline ends with resources?
Also, what kind of CPU are you running on?
Title: Re: black between timelines
Post by: Phil on August 22, 2011, 07:14:45 PM
we had this issue on all of our systems as well,

you have to change the auto rewind setting for each item that you load in - this cannot be done for scenes though only swf/flv etc
Title: Re: black between timelines
Post by: janne on September 22, 2011, 06:02:11 AM
thx for your answers...