December 05, 2021, 10:32:21 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by byoung on November 25, 2021, 03:19:16 AM »
I started with Chat first and they weren't able to help. As far as you know, I'm the only one with this problem... no one else has reported it?
12
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by admin on November 24, 2021, 01:29:22 PM »
Is there a DEV who can help me troubleshoot and contribute to this question?

for quicker response, it would be best to join us at our chat http://chat.digitalsignage.com

best regards

-ADMIN
13
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by byoung on November 24, 2021, 05:03:25 AM »
Is there a DEV who can help me troubleshoot and contribute to this question?
14
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by byoung on November 22, 2021, 05:30:16 AM »
Thanks for the feedback. It's good to know that it works for you. It might mean it is just my set up.
I'm using StudioProMac version 10.

I hope a dev jumps in next and helps me troubleshoot this.
Thanks again.
15
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by topangan on November 21, 2021, 09:20:49 PM »
The delay seems to work for me...I am using v6.  Will need more info to figure out why
16
Report bugs and errors / "Delay" property for scenes isn't working
« Last post by byoung on November 21, 2021, 12:44:47 AM »
I don't know if I'm doing something wrong but as far as I know the 'delay' property for scenes doesn't work. No matter what I set it to, 1 second, 4 seconds, 10 seconds, etc., the effect begins immediately.
Has anyone else had this problem and better yet, have a solution?
Thanks.
17
General discussion on the mediaCLOUD / Re: New Studio Development
« Last post by topangan on November 18, 2021, 04:26:59 PM »
Thank you for the update...We are also enterprise users and rely on your software/systems to deliver our services so I am glad to hear that you are committed to the platform. Would be great to hear from you guys proactively more often...
18
SignageStudio / Re: StudioPro and Flash.
« Last post by admin on November 18, 2021, 04:28:22 AM »
as explained in the post of last April 22, 2021, our development had a big set back due to pandemic and because of this, we still have no official release date.  rest assured though that we are committed and have not given up. we are simply unable to announce the official release date as this is a large undertaking. we do not wish to release a half-baked product so we can only ask for your patience and understanding

best regards

-ADMIN
19
General discussion on the mediaCLOUD / Re: New Studio Development
« Last post by admin on November 18, 2021, 04:27:08 AM »
as explained in the post of last April 22, 2021, our development had a big set back due to pandemic and because of this, we still have no official release date.  rest assured though that we are committed and have not given up. we are simply unable to announce the official release date as this is a large undertaking. we do not wish to release a half-baked product so we can only ask for your patience and understanding

best regards

-ADMIN
20
General discussion on the mediaCLOUD / New Studio Development
« Last post by IPNDDS on November 17, 2021, 05:48:08 PM »
Why have there been no updates on the new studio development?  Have you decided to abandon it?  Your enterprise users, the ones that pay you every month, are getting NO information.  Please let us know what is going on so we can make adjustments to our own business plans.

Thank you.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines