MediaSignage support forum

community support => Studio (Legacy / SignStudio) => Topic started by: Verdugo666 on December 07, 2016, 01:54:22 AM

Title: Change between PRO and Lite
Post by: Verdugo666 on December 07, 2016, 01:54:22 AM
Hello, if i am in the PRO version, how can i change to lite in web version? Thanks
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: admin on December 07, 2016, 11:39:27 AM
it's a one way ticket, lite -> pro, can't upgrade  backwards...
regards
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: steveRedMinnow on July 17, 2017, 03:09:10 PM
What if you have a pro account and you want to create a presentation for a client with pro components, but you don't want them to be able to use the SignageStudio to update their app? I would love to give my user's "easy" updating by creating some items (like text areas) in the Lite version that they can update, but the main app is created with the Pro version. Is this at all possible?
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: admin on July 17, 2017, 03:59:20 PM
unfortunately it is not, you better use lite for all of it.
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: steveRedMinnow on July 18, 2017, 05:33:16 AM
yeah that is not going to work. I will have to figure out another way for them to update. It is not out of the question for them to use the SignagePro app, it is just a bit daunting and they are somewhat technophobic. So I fear they will never update their content since the Pro user interface is a bit overwhelming.

Thanks for your response.
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: railiyat on August 12, 2019, 11:16:16 AM
What if you have a pro account and you want to create a presentation for a client with pro components, but you don't want them to be able to use the SignageStudio to update their app? I would love to give my user's "easy" updating by creating some items (like text areas) in the Lite version that they can update, but the main app is created with the Pro version. Is this at all possible?
i change to lite in web version? Thanks
Title: Re: Change between PRO and Lite
Post by: admin on August 12, 2019, 02:47:18 PM
What if you have a pro account and you want to create a presentation for a client with pro components, but you don't want them to be able to use the SignageStudio to update their app? I would love to give my user's "easy" updating by creating some items (like text areas) in the Lite version that they can update, but the main app is created with the Pro version. Is this at all possible?
i change to lite in web version? Thanks

once you are in Pro account, you can no longer downgrade to Lite account.

best regards

-ADMIN