MediaSignage support forum

community support => SignageStudio => Topic started by: idtpes on June 22, 2009, 02:06:11 PM

Title: how do you add an .EXE
Post by: idtpes on June 22, 2009, 02:06:11 PM
Hi, I want to embed a satellite TV program within one of the panes of the viewer.  To do this, I need to launch an .EXE.  is this possible?

Thanks,

Paul
Title: Re: how do you add an .EXE
Post by: admin on June 22, 2009, 05:32:24 PM
Hello,
Sorry but our system does not support .exes.
David