MediaSignage support forum

community support => Enterprise edition, branding and reselling => Topic started by: Constantin on January 10, 2015, 04:15:14 AM

Title: StudioLite loggin problem.
Post by: Constantin on January 10, 2015, 04:15:14 AM
Hi,

I don't know why but my customized StudioLite is not working I have always the same problem for loggin.

Sorry but the user or password did not match?!?!

I downloaded again from github the latest version installed again on my server and nothing.. still having the same problem..

The interesting point is if I try to loggin from official studiolite is working , but from my server no.

I'm missing something ? there is a new setting I have to change ?
Title: Re: StudioLite loggin problem.
Post by: JMH on January 10, 2015, 05:17:28 AM
I have no idea what causes your problem, but mine is working (not even latest version). So I think you should look at your side.
Maybe you hoster has changed some server settings?
Title: Re: StudioLite loggin problem.
Post by: Constantin on January 12, 2015, 12:03:21 AM
the server works perfectly, all other services I have are working perfect. only studioliote have problem.

I checked the last studiolite from github and i see a new line of code in "StudioLite.js"

BB.globs['CREDENTIALS'] = '';

In my older version of studiolite i don't have that line and I don't know if there is more changes or not. but I need to make it work from my server.

What i have to edit ?

UPDATED: I don't know how, but now is working again. :)
Title: StudioLite loggin problem
Post by: MyDoors2018 on January 10, 2019, 06:58:01 AM
I just want to share that I had exactly the same problem, upgrading from 5.04 to 5.06. The solution above worked for me also.