MediaSignage support forum

community support => New features and suggestions => Topic started by: lakeiser on November 16, 2012, 11:04:47 AM

Title: Campaign should be listed as a STATION column...
Post by: lakeiser on November 16, 2012, 11:04:47 AM
I would think that the most important piece of data for a particular station would be if its "running" or not.  After that, I would think that the second most important piece would be WHAT its running.  I guess information like OS, memory usage and run time are good bits of info, but I don't see them being nearly as important as being able to at-a-glance see that the proper campaign's are running.

Please make a column in the station grid for the currently running campaign.  :-)

Lee....
Title: Re: Campaign should be listed as a STATION column...
Post by: KRob on November 19, 2012, 07:22:37 AM
I agree... that would be helpful to just quickly look & see to make sure they're running the proper campaign without having to do a screen shot or go into the campaign to see which is selected.
Title: Re: Campaign should be listed as a STATION column...
Post by: admin on November 19, 2012, 10:49:46 AM
Noted!

Regards