December 02, 2021, 06:25:52 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TREAdvertising

Pages: [1]
1
I agree- this would be very helpful.

2
I have been using Signage Studio Pro v6.2.22 for some time now.  I have noticed that changing the duration of an item in a channel does not adjust the time consistently. 

If you select an item in a channel and adjust the duration by 1 second (say from 10 to 11 seconds), it will change that item's duration as expected (the value in the spinner changes, and the item in the timeline changes width).  Then if you select another item in the same channel and change the duration by a second (again 10 to 11 seconds), the spinner value changes but the item width does not.  If you select another item and go back to the previous one, the duration is the original value (10 seconds). 

The same goes if you key in a duration value.  Sometimes it will change to the new duration (regardless of the value), and sometimes it will not. 

Most the duration changes I make are usually 1-2 seconds, so I have gotten into the habit of incrementing by 2 and de-incrementing by 1 (and vice versa for reducing durations).

Has anyone else experienced this?

3
New features and suggestions / Sorting Scenes
« on: December 11, 2018, 09:26:32 AM »
Would it be possible to add the ability to sort Scenes in the Scene Editor window as well as the Toolbox?  I have close to 100 different scenes, and it is cumbersome to hunt through the list to find the one needed.  At first, I thought they were sorted in chronologically (when added), but that is not always the case. 

If this is not possible, would it be possible to default alphabetically (by Definition Label)? 

Thanks

4
Report bugs and errors / Resources Missing When Duplicating Scenes
« on: December 11, 2018, 09:07:32 AM »
I have noticed ever since we start using SignageStudio Pro last year that when you duplicate a scene, sometimes the resources do not duplicate properly. 

In my case, I have a scene that contains a background image (an uploaded resource), a label (component), and a Rich Text Box (component).  The label and RTB duplicate properly, but the background image is missing in the Scene Stage window.  It is listed in the Outline window, all the properties seem correct in the Properties window, and you can even see the outline of where the image is positioned in the Scene Stage window, but you cannot see the image itself.  You have to delete the image from the scene and re-add it each time this happens.

Can someone take a look at this?  I am using the latest version of SignageStudio Pro (6.2.22).

Thanks

Pages: [1]
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines