MediaSignage support forum

community support => SignagePlayer => Topic started by: joenapier on August 22, 2019, 08:17:24 AM

Title: "Please Wait"???
Post by: joenapier on August 22, 2019, 08:17:24 AM
I know you guys are so sick of me with the chat help so I figured I would ask my question here. You all just finished fixing my server issue remotely. So, I created a campaign, saved it. Tested it on the server and the player connected fine and played it. Took the player (not the cloud one) and installed it on 3 different pc's, added in the host info, have user accounts setup in studio, like i said, i did a test run on the server with the sing player already so I know that working. Installed the player on 3 pc's, typed in the domain info, was prompted for email and password, type in the account info i created in studio and the screen changes to please wait and it does nothing. This is on 3 machines with same result. I uninstalled player, deleted cache, turned off all firewalls, rebooted server and pc's. Same issue. I can ping the domains with no issue. Im, once again, at a complete loss.

 Anything I should look at?
Title: Re: "Please Wait"???
Post by: admin on August 22, 2019, 12:16:36 PM
we believe this was resolved in chat this morning. and the issue was you were using the cloud version of studio version 6.3 while your mediaserver was 6.2

best regards

-ADMIN
Title: Re: "Please Wait"???
Post by: joenapier on August 22, 2019, 12:56:00 PM
I know you all did and I took those  player files I was told to use and used them. I just don’t get it. Like I said, I have the player installed on the server and it plays fine, same player on others doesn’t do anything but says please wait. I know you guys are tired of me but I am one guy trying to manage 34 servers by myself and I just can’t get the handle on this thing as this software literally gives you no direction of why there is an issue.
Title: Re: "Please Wait"???
Post by: admin on August 22, 2019, 04:34:15 PM
it will be best that you log in back to chat support since this is a forum and some details are best not be mentioned here in public.

best regards

-ADMIN
Title: Re: "Please Wait"???
Post by: joenapier on August 23, 2019, 05:48:51 AM
I will deal with this issue in a week or 2. Got other pressing matters and maybe we can get this resolved in september.