MediaSignage support forum

community support => Enterprise edition, branding and reselling => Topic started by: DoktorFleisch on July 23, 2020, 06:06:51 PM

Title: Change/remove templates from creating a account on Studiopro.
Post by: DoktorFleisch on July 23, 2020, 06:06:51 PM
Hello,

is there a way, to delete, or even change, the templates which can be selected on creating a StudioPro account, from msgetstarted??

The reason is, we are a reseller in germany and we only have the englisch templates,, so we want to change the language, or even remove the templates we are given by you (pluto template causes an error btw)??

Thanks in advance.
Title: Re: Change/remove templates from creating a account on Studiopro.
Post by: admin on July 24, 2020, 02:12:26 AM
since templates are system wide, you cannot delete any of them.

best regards

-ADMIN