MediaSignage support forum

community support => Report bugs and errors => Topic started by: carilock on February 12, 2009, 08:12:52 AM

Title: save (upload)
Post by: carilock on February 12, 2009, 08:12:52 AM
when trying to save (upload) my resources, I get the following error:

"Error was sent to mediasignage.com for further investigation.
sorry for the inconvenience

Submit to the server fail"

This problem started Tuesday afternoon.  Also, when I link to the weather player, there is nothing displayed.  Is there only a select Ip codes that can be entered?  My zip is 35968.

Thanks
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on February 12, 2009, 10:55:12 AM
Hello,

Please email me your login email to: mstech (a t ) media signage c o m
I will login and see how I can help ...

Regards,

Sean - MediaSignage.com
Title: Re: save (upload)
Post by: elpunderground on February 12, 2009, 07:42:51 PM
I am having the same problem but it has never worked for me.   Can anyone help.  Need to get a project to a client.  Please help!!!
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on February 12, 2009, 07:50:30 PM
Hello,
We do have an issue that if one of the media files ( flash, flv, images ) has an aphostrophy you will get a "Save" error.

Please make sure none of your uploaded files have an aphostrophy.

Let me know if this helped,

regards,

Sean - MediaSignage.com
Title: Re: save (upload)
Post by: commanderbunn3y on February 20, 2009, 07:59:07 AM
I've been having a hard time too, uploading files to the server. I get the same error message. Is there a setting that I'm missing?
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on February 20, 2009, 08:54:27 AM
please try the AIRStudio and tell me if its ok...

Sean.
Title: Re: save (upload)
Post by: commanderbunn3y on February 20, 2009, 09:08:30 AM
I was using the AirStudio. Still will not let me upload the files.
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on February 20, 2009, 09:31:26 AM
Can you email me your login email to mstech at media... com

Sean.
Title: Re: save (upload)
Post by: HiQFish on February 26, 2009, 07:52:41 AM
Our customer got the same problem. When integrating the Flash-File into campaign, he gets exactly the error message described when trying to upload. Is there already a solution or do I have to E-Mail login to admin?
Title: Re: save (upload)
Post by: jtregear on February 26, 2009, 03:59:28 PM
I got this today also, when I tried to upload multiple files at once. It didn't happen when I uploaded single files. I'm not sure that I can reproduce it though.

Jon
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on February 26, 2009, 05:06:29 PM
We did put a lot of new fixed in latest release of 1.0.158
Please update to latest release and let me know ASAP if this is happening...

Regards,

Sean - MediaSignage.com


Title: Re: save (upload)
Post by: jtregear on February 26, 2009, 11:58:32 PM
I tried a multiple load upload and I didn't get the error this time. I'll let you know if it happens again.

Jon
Title: Re: save (upload)
Post by: admin on March 03, 2009, 03:53:11 PM
This is now all fixed in 1.0.177
Please let me know if find out any issues....

Always glad to help,

Sean - MediaSignage.com