MediaSignage support forum

community support => Report bugs and errors => Topic started by: mediaboy on November 20, 2013, 08:36:00 AM

Title: Events not copied when timline is duplicated
Post by: mediaboy on November 20, 2013, 08:36:00 AM
We've found that events are not copied when a timline is duplicated. In some instances we have a series of timelines configured for Remote Touch and the main timeline content/scheduling is unique. Having to manually set up events for each duplicate timeline can take some time to configure and test, but also introduces the likelihood of human error – i.e. either an author forgetting to add events or making a typo.

Is there a reason why events can not/should not be copied – or could events be duplicated with timelines please?

Thanks MB
Title: Re: Events not copied when timline is duplicated
Post by: admin on November 20, 2013, 08:53:38 AM
the is something that will get added to next release.
Title: Re: Events not copied when timline is duplicated
Post by: mediaboy on November 21, 2013, 01:39:40 AM
Excellent. Thanks for addressing.