December 06, 2021, 01:41:34 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - admin

Pages: [1] 2 3 ... 343
1
SignageStudio / Re: StudioPro and Flash.
« on: November 25, 2021, 02:30:08 PM »
i am stuck at "Please wait... initializing..." after intall StudioPro.air with AdobeAir from digitalsignage, what should i do? i restart StudioPro, but still stuck, thanks.

are you using windows or mac ?

-ADMIN

2
Report bugs and errors / Re: "Delay" property for scenes isn't working
« on: November 24, 2021, 01:29:22 PM »
Is there a DEV who can help me troubleshoot and contribute to this question?

for quicker response, it would be best to join us at our chat http://chat.digitalsignage.com

best regards

-ADMIN

3
SignageStudio / Re: StudioPro and Flash.
« on: November 18, 2021, 04:28:22 AM »
as explained in the post of last April 22, 2021, our development had a big set back due to pandemic and because of this, we still have no official release date.  rest assured though that we are committed and have not given up. we are simply unable to announce the official release date as this is a large undertaking. we do not wish to release a half-baked product so we can only ask for your patience and understanding

best regards

-ADMIN

4
General discussion on the mediaCLOUD / Re: New Studio Development
« on: November 18, 2021, 04:27:08 AM »
as explained in the post of last April 22, 2021, our development had a big set back due to pandemic and because of this, we still have no official release date.  rest assured though that we are committed and have not given up. we are simply unable to announce the official release date as this is a large undertaking. we do not wish to release a half-baked product so we can only ask for your patience and understanding

best regards

-ADMIN

5
Report bugs and errors / Re: Andrpid apk 6.3.2.6 can not login
« on: November 12, 2021, 02:29:18 PM »
if you are using an android media player, try with a usb keyboard and mouse. make sure to select the field first before typing

for phones, there are certain phones using custom keyboard that has this issue. what android version is this? and are you using custom keyboard?

best regards

-ADMIN

6
SignageStudio / Re: google sheets component not working
« on: October 23, 2021, 04:14:22 PM »
for google sheets, please try re-generating your tokens.  we just finished making an overhaul to the service and currently awaiting approval from google's app verification process.

if you receive the message "app is not verified", you can ignore this, click advance and proceed

best ragards

-ADMIN

7
SignageStudio / Re: xml data won't display
« on: August 31, 2021, 09:58:23 AM »
note that difference between structures: in the food menu, fields are placed as attribuites:

Code: [Select]
<Burger size="" name="" oz="" price="" ></Burger>

in your XML the attributes are not consistent the same and if follows another element calLed "qualifier".  also note that there are fields called "value" in both "element" and "qualifier" elements:

Code: [Select]
<element name="pres_tend_amt_pst3hrs" uom="hPa" value="MSNG">
  <qualifier name="qa_summary" uom="unitless" value="-1"/>
</element>
<element code-src="std_code_src" code-type="tendency_characteristic" name="pres_tend_char_pst3hrs" uom="code" value="MSNG">
  <qualifier name="qa_summary" uom="unitless" value="-1"/>
</element>

8
SignageStudio / Re: xml data won't display
« on: August 31, 2021, 12:18:40 AM »
I am creating a weather scene using xml items and xml players, similar to the video tutorial example. The problem is I can't get the temperature ("air_temp") data to display, not even in the Studio.

Here is the web xml file I'm using - it is auto-generated from the government website --- {colon} inserted because outside urls not permitted
https{colon}//dd.meteo.gc.ca/observations/swob-ml/latest/CYKA-AUTO-swob.xml

The Items Path I'm using in the XML Players scene is:
om:member.om:Observation.om:result.elements.element.(@name==“air_temp”)

and in the XML items scene, the Field Name is:
@value.

I've tinkered around and was able to get other data to display but the temperature won't.

I talked to the chat team about this on Friday and they said, " The xml file that you have is complicated to load with the xml component. If it was a simpler xml file we would be able to read the values and output it", but like I said, I am able to get some data to show from it so I think it should work.

Any help is appreciated. Thanks.

note the difference between attributes and elements. in your XML, values as attribute field. we are not able to read data in such form. if it were in the form below:

<element name="air_temp" >
  <value>100.0</value>
</element>

then you would only need to specify the field "value"


best regards

-ADMIN

9
in both cases, it would be best to consult live chat so you can troubleshoot the issue together

best regards

-ADMIN

10
SignageStudio / Re: HTML page not refreshing
« on: July 21, 2021, 07:47:29 PM »
what is the URL of the page?

-ADMIN

11
SignageStudio / Re: HTML page not refreshing
« on: July 16, 2021, 12:40:21 PM »
We have an HTML calendar of events that displays on our system. It displays beautifully, however as the day progresses, the page should drop events which have already ended. On any web browser this functionality works, but the signage studio seems to only refresh once per day. Any suggestions?

how long is the timeline duration? if the timeline starts, or is restarted, does the page refresh?

-ADMIN

12
SignagePlayer / Re: Multiple Screen with one android device?
« on: July 13, 2021, 04:47:54 PM »
You will need some sort of HDMI splitter to split the hdmi signal to all 4 tvs. But you will be limited  to the same content on all 4 TVs and will be limited by the length of the hdmi cables you will be using.

13
SignagePlayer / Re: Signage Player Constantly Restarting
« on: June 28, 2021, 03:48:41 PM »
ExtApp/Capture component does not work on android devices - it is only available for Windows players. is the component placed in a common channel? are you doing any template switching while the ext app is open?

we are currently working on a newer version to replace the HTML component but will be released some time late this year.

best regards

-ADMIN

14
SignagePlayer / Re: Signage Player Constantly Restarting
« on: June 21, 2021, 04:03:07 PM »
can you check if the sequences are indexed correctly, starting with the value 0.

if that is not the cause, what player software version are you using? and with that, what are the processor models ?

best regards

-ADMIN

15
I am encountering the same issue with Signage Player Version 6.4.10. We have a duel screen campaign (3840 x 1080). We upgraded our media boxes from windows 7 to Windows 10. The player just shows the campaign (screen 1) on first monitor while the second monitor shows a small vertical line (screen 2).

We tried downgrading the signage player to version 5.0 but the content did not load correctly. The background color for scenes were missing and dynamic effects/position did not work.

The same campaign works on the latest Media Box shipped with Windows 10 and signage player 6.4.10.

Please advise on how to solve this issue. Thanks.

if you will be using version 5 as your player and you are using background color and other effects, you would need to use version 5 studio as well as there settings are different.
Version 5 Studio: http://galaxy.signage.me/Code/install/exe/5.0/CloudSignageStudioSetup.exe

best regards

-ADMIN

Pages: [1] 2 3 ... 343
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines