November 27, 2021, 12:36:23 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Show Posts

* Messages | Topics | Attachments

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cloud

Pages: 1 [2] 3 4 ... 14
16
Hi!

Whats is this update?

4.20.35 Fixed Bundle error in SignagePlayer local when internet connection is off

Because after the latest updates, my Players are getting more offline than online.

Thanks a lot.

17
Report bugs and errors / After the updates of yesterday and today...
« on: August 23, 2014, 09:12:15 AM »
After the updates yesterday and today, my campaigns are giving lag more often. And often the "dynamic" motion effects that I added the "Scenes" are not working and need to restart the Player.

The effects are os "position" and "alpha".

(Sorry to my bad english).

Thanks a lot.  :)

18
UPDATE about Images with Query String:

Images in query string, in the first time, the Player show the image correctly, after the cache was created, the Player does not show the image correctly, because the cache, the image will be with PHP extension.

SOLUTION to Signage Team:
1 - The Player reads the image even it have PHP extension in Caching folder. (better solution)
or
2 - The Player make a better caching and place the extension of the caching image according to the image mimetype.

Thanks a lot.  ;D

19
XML component does support transition

I'm sorry I forgot to say that really works when tested on Windows, but Android does not work.
(See the update in the bottom)...

I found two other possible problems:
1 - We can configure the reload time of the XML? In CustomRSS is possible ... If we can not, which is the standard charging time for the XML?

That's not so bad, but I would like to know the standard time.

____________________________________________________________________________________________________________________________
2 - Do not know why, but it seems the XMLComponent not accept images that are with URL query string, eg:
WORKS: domain.com/image.jpg
DOES NOT WORK: domain.com/page.php?im=image
(I tested forwarding to the image in the "page.php" and I tested viewing it directly on the screen using "headers" in "page.php", did not work too ...)

In CustomRSS I put images with Query String and it works perfectly ....
This can be fixed? Or is it a limitation that has no way to fix?

I looked in the "Caching" Player folder, and the image with the query string looks like this: "Aidshius9739123.php" (example) ... And when I open that file in "Windows Picture Viewer" works, but the "Player" do not show the image just because the extension in Caching folder is ".php".

Thanks a lot! :)

-----------------------------

UPDATE about Transitions of XMLComponent:
The transitions are not working when you place a "Transition" in the "Resource" from "XMLItem".
I tested here and in Studio and Android also did not work ....

Thanks again.  :D

20
Hi!

When enable "Transition" or any other effect of "Dynamic" alpha/position.... Not work in the "Resource" of XMLComponent....

In "Resource" of CustomRSS works.... :)

But I need to use with XMLComponent....

Thanks a lot. :)

 :D

21
Report bugs and errors / Re: 2 bugs in Studio and Player...
« on: August 05, 2014, 04:00:04 PM »
Thanks a lot, I will make more tests... :)

22
Report bugs and errors / 2 bugs in Studio and Player...
« on: August 05, 2014, 12:09:32 PM »
Hi!

I found 2 bugs:

Studio:
1 - In Scene Editor, when you set a element (CustomRSS) to "dynamic" position, if you change the Time and/Or the Delay and Save, nothing will occurs, the things will only works if you change the Alpha of the element each time you change the Time or Delay of the "dynamic" item.

Player:
1 - With Transitions enabled, is you have a CustomRSS with Title, Description and Image (Resource), the Resource with a custom Transition enabled in Scene editor sometime it show a black image and before start the Transition to another item, the image appers...

23
SignagePlayer / Re: 2 problems in recent versions of the Player/Studio
« on: August 05, 2014, 05:47:20 AM »
I found 2 problems in recent versions of the Player for Android:

1 - In version 4.10 ... when I was not enabled "transitions" and we have a CustomRSS when moved from one item to another, the images changed suddenly. In the new versions, the changing image of the items is quickly shown the loading bar ...

2 - When we create a new transition. In "Scene Editor" we put the transition in the Resource CustomRSS, but even that is showing that the Resource is configured for this new Transition effect, transition effect does not work on it, I do not know why ....


1. Hmm, you are correct. Looks like a loading bar bug was introduced on the latest version. Will add it to the to-do list.
2. If you are testing with an android player, you need to enable transition in the Performace tab of the Stations list and then update the player.
3. Yes you are using the latest versions.

Hi!
Thanks a lot! :)

2 - The Transitions are enabled, but some we created not work...

Test:
In a Scene have a CustomRSS, set in the Resource of CustomRSS some Transition... Test if it will work... if works, now create a NEW TRANSITION EFFECT, and set it to the Resource of CustomRSS in Scene editor.... and test again if it will work....
Make some repeated tests that way to see if it will work every time ... At some point the Resource will not "get" the transition that you set for it.

Thanks again. :)

24
SignagePlayer / 2 problems in recent versions of the Player/Studio
« on: August 04, 2014, 11:10:30 AM »
I found 2 problems in recent versions of the Player for Android:

1 - In version 4.10 ... when I was not enabled "transitions" and we have a CustomRSS when moved from one item to another, the images changed suddenly. In the new versions, the changing image of the items is quickly shown the loading bar ...

2 - When we create a new transition. In "Scene Editor" we put the transition in the Resource CustomRSS, but even that is showing that the Resource is configured for this new Transition effect, transition effect does not work on it, I do not know why ....

Sorry for bad english.

Versions:
Studio: 4.20.23
Android Player: 4.20.15
Air: 3.6.0.6090

If there is a newer version than those I ask you tell me please.

25
SignagePlayer / Re: CustomRSS Component playing randomly
« on: August 04, 2014, 08:21:08 AM »
Nope, unfortunately. I serve content to signagestudio from my web cms through MRSS, so a checkbox to not randomize would have been great. Not a "deal-breaker" for me tho. 

Here is a post about the same thing:

http://script.digitalsignage.com/forum/index.php/topic,2056.0.html

Thanks a lot. :)

Quote
Use the XML component instead...

Thanks a lot. :)

26
SignagePlayer / Re: Images with low quality before transition begins
« on: August 03, 2014, 12:43:37 PM »
I've reproduced this issue on Android and Windows.

Hi! :)
Thank you very much!

You could solve the problem? Or is the problem in the Player?

Thanks a lot! :)

27
SignagePlayer / Re: Images with low quality before transition begins
« on: August 03, 2014, 06:38:10 AM »
I checked and noticed that this problem occurs on other platforms too. (Windows 7, last version of Studio)...

The test I'm doing is putting the transition only as FADE 2D without movement.

The picture is a bit blurred before starting the transition.

 :)

28
SignagePlayer / Images with low quality before transition begins
« on: August 02, 2014, 11:33:05 AM »
Hello!

I'm testing "Transitions" on Android (4.1.1), I am using the latest version of the Player, the Studio and AdobeAIR.

The transitions work perfectly without lag.

But I realized that before the transition begins, regardless of whether the transition is an image or CustomRSS, all the "Scene" gets a bad quality.

It seems that the "PLAYER" makes a low quality screenshoot of the current image before making the transition effect.
Is possible to do this "screenshoot" have better quality?

To make it noticeable this loss of quality before the transition ...

Thank you.  :)

29
This has happened to me once, if you reinstall the application, it will work again.

30
SignagePlayer / Re: Signage player just blacks out the screen
« on: April 24, 2014, 12:04:03 PM »
Maybe the connection is unstable.

Try testing offline.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 14
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines