July 19, 2019, 03:47:33 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: player not starting on machine  (Read 2501 times)

pedroparamo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
player not starting on machine
« on: December 16, 2010, 11:05:33 AM »
I've got the player installed and I see it in my list of stations but it never runs.  I push the play button in the stations interface...nothing.  I try to start the player on the the machine where it is installed by clicking on the shortcut icon..nothing.  Anyone have any ideas how to get the player working on a Windows XP machine?

Thanks.

Pedro

pedroparamo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: player not starting on machine
« Reply #1 on: December 16, 2010, 11:42:38 AM »
Now I've got the player running after a reinstall but it is in an endless reboot loop.  How can I get it to stop?  Very annoying...anyone know how I can get back control of my PC?

Thanks.

Pedro

Jeff

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: player not starting on machine
« Reply #2 on: December 16, 2010, 01:26:14 PM »
If I understand your question correctly, here is my answer for you: You won't be able to see your mouse pointer, but left click your mouse and then use the escape button on your keyboard. You should now see the MediaSignage GUI, just close it (X out of it) and the player will close also. If you have the SignageController running you will need to close that also.

Hope this helps,

Jeff

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines