June 24, 2018, 10:45:28 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Multi cashiers in fasterq  (Read 809 times)

TomJus1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Multi cashiers in fasterq
« on: June 19, 2017, 07:30:09 AM »
Hello,

I downloaded the open source studio lite version, installed it - works fine. I did some style corrections.

1. Is there a possibility to store my corrections in the Media cloud? so I would not have to maintain my own server for these corrections?
2. I would like a possibility to have several cashiers for the same customer line, what would be the best way to accomplish this? Maybe there is a possibility to link two accounts to the same customer line? or something similar?

thank you for your answers.
Best Regards
Tomas

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4841
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Multi cashiers in fasterq
« Reply #1 on: June 19, 2017, 10:15:34 AM »
1. there is non so create a script that overrides on next update
2. you can have multiple users serve the same line, that is no problem. Just create multiple users under the enterprise account for the same business as it is supported

TomJus1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Multi cashiers in fasterq
« Reply #2 on: June 20, 2017, 12:52:21 AM »
Thank you for your quick response!

1. there is non so create a script that overrides on next update
Could you please write more in detail what kind of script do I need to write? and what for?

2. you can have multiple users serve the same line, that is no problem. Just create multiple users under the enterprise account for the same business as it is supported
So there is no other way to have several cashiers? We need to buy the enterprise license?

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4841
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Multi cashiers in fasterq
« Reply #3 on: June 20, 2017, 06:55:40 AM »
1. just a batch copy over file after re-fork
2. Enterprise is only way in this case

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines