October 27, 2020, 04:36:58 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: FasterQ in signagestudio_web-lite  (Read 5153 times)

fuego966

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
FasterQ in signagestudio_web-lite
« on: April 12, 2016, 02:31:35 AM »
Firstly, thanks for the open platform, great decision on a minimal set of technology stacks and really awesome architecture.

I am testing out FasterQ on a local host (Tomcat 1.8.) and while I am able to login, edit campaign, timelines, etc. with my Studio Lite Free account, I could not see any of my defined lines that were previously done on secure.digitalsignage.com (see image below).

I ran both versions (localhost and secure.digitalsignage.com) side by side and looked at their network requests (Firefox dev tools) and noticed that the localhost version trying to reach:
secure.digitalsignage.com:442/Lines?_=1460449815966
during the OPTIONS phase -- which it couldn't reach.

I asked my other partner to try it on another PC setup and it was the same. Would anyone have any insight as to why this is?
P.S. Apologies for the big-sized pic.


admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5093
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #1 on: April 12, 2016, 11:21:15 AM »
we did do some unplanned maintenance, is all working for you now?

regards

fuego966

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #2 on: April 12, 2016, 06:20:27 PM »
Tried but same result (unfortunately).

Should mention that I'm  located on the other side of the planet (Hong Kong). Wondering if access time is a factor.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5093
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #3 on: April 13, 2016, 08:24:18 AM »
yes, well we do clear the queue of users nightly (not the lines... just the queue)...
are you loosing queue entries or the lines?
what is your login user name?

fuego966

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #4 on: April 13, 2016, 11:12:12 AM »
I'm not losing any lines. And even if the queues are cleared every night it's not a problem. Just that I can't see any queue lines at all when accessing FasterQ from my locally hosted signage studio lite front-end (due to the aforementioned connectivity issue).

Login user name:
fuego966©gmail.com
« Last Edit: April 13, 2016, 11:13:45 AM by fuego966 »

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5093
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #5 on: April 13, 2016, 12:03:07 PM »
I see the issue, notice port :442 in your snapshot, needs to be 443, in the file StudioLite.js that you host,
change:



            BB.CONSTS.ROOT_URL = 'https://secure.digitalsignage.com' + (BB.lib.inDevMode() ? ':443' : '443');
            BB.CONSTS.BASE_URL = BB.CONSTS.ROOT_URL + (BB.lib.inDevMode() ? '/_studiolite-dev/studiolite.html' : '/_studiolite-dist/studiolite.html');

so it always loads from 443

« Last Edit: April 13, 2016, 12:07:52 PM by admin »

fuego96

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FasterQ in signagestudio_web-lite
« Reply #6 on: April 13, 2016, 12:32:57 PM »
Gorgeous! Works fine now. Many thanks indeed :)
443... ah, should have guessed :-)

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines