December 14, 2019, 07:22:21 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Weather international no filled screen  (Read 2376 times)

Inne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Weather international no filled screen
« on: September 02, 2015, 06:16:53 AM »
I am working with studio to make a new weather forecast international. Everything worked fine. When I put the new scene in the timeline and saw it at the screen, it didn't fill oout the whole screen. It just takes about 1/4 of the screen. How can I change that?

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: Weather international no filled screen
« Reply #1 on: September 02, 2015, 09:26:19 PM »
Your screen layout must be wrong hence the timeline shows only 1/4th

llosennydensu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Weather international no filled screen
« Reply #2 on: October 29, 2015, 03:06:05 AM »
Speaking of screens, I found no way to change the order of the screens. An example would be the first screen that shows up when the client is launched.  How can you change that to make another screen the default.  I didnt seem to find that...

MurielKall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Weather international no filled screen
« Reply #3 on: January 14, 2016, 02:52:05 AM »
I did not get the Weather effects of international 2015
i think the problem is i did not login with the source 1 when they was given.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines