December 16, 2017, 01:09:03 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Posting the NEW Video Tutorials on my website?  (Read 65230 times)

rknight

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Posting the NEW Video Tutorials on my website?
« Reply #15 on: April 23, 2015, 08:44:34 AM »
Yes I am using a Windows Server. So I uploaded the files to one of my UNIX Servers, and now I see the video tree and able to play the videos.

you can see it here: http://www.zingerdigital.com/zss-tutorials/

Now there's only a couple things that I need to fix... The Close "X" button is aligning far to the right, Can't find the fonts you are using, and not finding the tree_icon.png

The tree_icon.png was not included in the files from gitHub.
I can not seem to find where the path to the "tree_icon.png" so I can change it. Where can I find it?

How can I get the fonts to looking the same as on your site. I see the path for the fonts...."//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.css"
Is this correct or does it need to be something else?

Thank you,

rknight

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Posting the NEW Video Tutorials on my website?
« Reply #16 on: April 24, 2015, 10:04:05 AM »
OK, I got the tutorials to work on my site with a little tweaking to the css.

I have question on how do you specific which videos you want to show.

With the old tutorial we just added the XML file we wanted and removed the XML data for the videos we did not want to show.

In the "_data" directory there is XML files and a JSON file. I noticed in each file they reference the videos. Which one should we modify to allow what videos to show????

Thank you

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +14/-0
    • View Profile
Re: Posting the NEW Video Tutorials on my website?
« Reply #17 on: April 24, 2015, 10:10:17 AM »
Why not try modifying those XML files in the _data directory and report back your findings?

rknight

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Posting the NEW Video Tutorials on my website?
« Reply #18 on: April 24, 2015, 10:21:16 AM »
I modified the xml file by removing some of the video refences, but they were still showing in the video tree.

When I remove them from the JSON file, it did remove them from the video tree.

I was just wondering are the XML being used? Does the XML files need to be there?

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines