December 16, 2017, 01:12:07 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: StudioLite loggin problem.  (Read 1820 times)

Constantin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
StudioLite loggin problem.
« on: January 10, 2015, 04:15:14 AM »
Hi,

I don't know why but my customized StudioLite is not working I have always the same problem for loggin.

Sorry but the user or password did not match?!?!

I downloaded again from github the latest version installed again on my server and nothing.. still having the same problem..

The interesting point is if I try to loggin from official studiolite is working , but from my server no.

I'm missing something ? there is a new setting I have to change ?

JMH

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 203
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: StudioLite loggin problem.
« Reply #1 on: January 10, 2015, 05:17:28 AM »
I have no idea what causes your problem, but mine is working (not even latest version). So I think you should look at your side.
Maybe you hoster has changed some server settings?

Constantin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: StudioLite loggin problem.
« Reply #2 on: January 12, 2015, 12:03:21 AM »
the server works perfectly, all other services I have are working perfect. only studioliote have problem.

I checked the last studiolite from github and i see a new line of code in "StudioLite.js"

BB.globs['CREDENTIALS'] = '';

In my older version of studiolite i don't have that line and I don't know if there is more changes or not. but I need to make it work from my server.

What i have to edit ?

UPDATED: I don't know how, but now is working again. :)
« Last Edit: January 12, 2015, 02:05:08 AM by Constantin »

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines