February 26, 2020, 11:34:16 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: iDisplay by Outform  (Read 7249 times)

Concorde

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
iDisplay by Outform
« on: July 31, 2014, 07:23:18 AM »
We are trying to use 15.5" i Display touch screen tablets but after entering username and password the tablet just shows the home page wit all the apps. We get this issue using the touch screen and also when we use a Bluetooth usb keyboard.
Thank you

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #1 on: July 31, 2014, 09:21:14 PM »
Are you using kiosk mode?

Concorde

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #2 on: August 01, 2014, 10:57:28 AM »
I was planning to use them for kiosk mode but I cannot get to set up the player. I crashes as soon as I touch the login button.

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #3 on: August 01, 2014, 08:58:31 PM »
Is this latest tablet UIT215? That player has a RK 3188 quadcore and jellybean which should support. Is there anyway you can reduce the resolution to 1280X1020 and attempt, because default the player is on 1980X1080. Also do a clean resinstall, ensure all the files of signage are removed

Concorde

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #4 on: August 02, 2014, 05:12:21 AM »
I am using the UIT 215B-B06. It doesn't have the option to change the screen resolution.
How much memory does the player require to run?
Thank in advance

Concorde

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #5 on: August 06, 2014, 07:04:21 AM »
Hi
Any further help available?
Thanks in advance.

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #6 on: August 06, 2014, 09:01:35 AM »
It is very tough to make out the cause of problem in androids as they are not standard. As far as i know on the 3rd party devices the resolution support is an issue, it keeps crashing if the resolution is 1920X1080, this is my experience, cant guarantee if the same happens on other devices

blackfox123

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #7 on: March 16, 2015, 01:32:54 AM »
What was the result of this? Are iDisplays functional with MS?

lob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iDisplay by Outform
« Reply #8 on: May 15, 2015, 06:14:01 AM »
We can get it to run on the 15.1" Only

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines