September 15, 2019, 04:10:20 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working  (Read 9865 times)

IPNDDS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 194
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« Reply #30 on: July 30, 2014, 12:25:18 PM »
I don't this this issue is fixed yet.  I have uninstalled all instances of Studio desktop, deleted the program folder and deleted the studio.xxx cache.  I try to install Windows Studio Desktop from the MediaSignage website and at the start of application install, a message pops up saying,

"Sorry, an error has occurred. The application could not be installed because the installer file is damaged.  Try obtaining a new installer file from the application author."

As an Enterprise user, I have been trying to rectify this problem for the past four days.  What needs to be done in order to fix this problem?

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4974
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« Reply #31 on: July 30, 2014, 12:51:59 PM »
Please contact Lawrence on live chat so he can remote desktop to your PC and troubleshoot...

IPNDDS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 194
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« Reply #32 on: July 30, 2014, 01:01:58 PM »
I'm talking to Stein now.  Should I ask for Lawrence?

IPNDDS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 194
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: Studio 4.20.20 and 4.20.21 Not Working
« Reply #33 on: July 31, 2014, 06:20:37 PM »
After running sever tests in a remote desktop, it's been found that v4.15 works just fine but after an upgrade, logging into my Enterprise account poses no problem but launching a sub-account either through the Enterprise portal or not causes the Studio to lock up during loading.

While this may not pose a problem for everyone, apparently some computers are affected by this issue.  Stein said he would report it to the developers as a bug fix.  Being a vocal advocate of improved scheduling, I cannot even test the new feature because of this.

Please keep this post informed of progress.  Thank you.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines