November 18, 2019, 06:50:07 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Stations showing Ready when really playing  (Read 2989 times)

Vitalis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Stations showing Ready when really playing
« on: November 12, 2009, 01:23:18 PM »
Some of my stations are showing a status of Ready when they are actually Playing.  This is showing the same in both the Web Studio and Air Studio with a great internet connection so I know the data is current.  Any ideas?

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5005
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Stations showing Ready when really playing
« Reply #1 on: November 12, 2009, 01:45:00 PM »
Hello,

What build are you running ?
So it shows "Ready" and the Player is actually running ?

Regards,

Eric - MediaSignage.com

Vitalis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Stations showing Ready when really playing
« Reply #2 on: November 12, 2009, 06:19:32 PM »
1.7.106.  That is correct, the stations status is "Ready" but it is actually Playing.  I do know there is an updated version, I just haven't had the chance to update all locations which I usually do late at night.  Could this cause the problem?  I will update tonight and see if the issue is resolved and report back.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5005
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Stations showing Ready when really playing
« Reply #3 on: November 12, 2009, 06:46:56 PM »
There is a problem that we fixed...
The thing is, is that the fix is in 1.8.X builds which are still in beta.

If you don't mind running beta, you can run:
http://master.mediasignage.com/builds/1.8.144/AirPlayer.air

which should fix that issue...

Let me know,
Regards,

Sean - MediaSignage.com

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines