August 17, 2019, 10:22:51 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: SignageStudio Lite - upload resource is not working  (Read 3274 times)

mmartinho

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
SignageStudio Lite - upload resource is not working
« on: March 26, 2014, 08:17:04 AM »
The upload resource feature is not working for me, either in secure[dot]dynawebs[dot]net[slash]_studiolite-dist or in my local test server. I know it's in beta stage, so i'm considering that may be a bug or a misconfiguration.

Here are the details of the last requisition visible on the network console of firebug:

Request
GET /WebService/SubmitData.ashx?command=Commit&cookie=ea9647e7-8016-48b4-83a2-3a6cabe26c4d&callback=jQuery191037399344732932005_1395845445867&prm=&_=1395845445878 HTTP/1.1
Host: pluto.signage.me
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
Accept: */*
Accept-Language: pt-BR,pt;q=0.8,en-US;q=0.5,en;q=0.3
Accept-Encoding: gzip, deflate
Referer: secure[dot]dynawebs[dot]net[slash]_studiolite-dist
Cookie: ASP.NET_SessionId=p0sik12yfbzvs4rgn320wxhc
Connection: keep-alive

Response:
HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control: private
Content-Length: 224
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Server: Microsoft-IIS/7.5
X-AspNet-Version: 4.0.30319
X-Powered-By: ASP.NET
Access-Control-Allow-Origin: *
Date: Wed, 26 Mar 2014 15:02:16 GMT

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4953
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - upload resource is not working
« Reply #1 on: March 26, 2014, 04:37:32 PM »
can you try chrome?

mmartinho

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - upload resource is not working
« Reply #2 on: May 20, 2014, 08:29:33 AM »
Sorry for the delay

I tested in Chrome after update de GIT local workcopy to version 0.9.32 and the upload was sucessfully.

Took some time, to be precise about 1.9 min for 2 FLV videos of total size about 3.5 MB, but this could be a network delay. After the upload, in the resources tab, the size and dimension of the uploaded media files was both 0kb and 0x0, but testing on the Studio Pro, the files played ok.

As a suggestion, could have a progress meter while the content is uploading

Thanks for your attention

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines