July 09, 2020, 07:40:08 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: SignageStudio Lite - not working for me  (Read 4978 times)

mdaliakhtar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
SignageStudio Lite - not working for me
« on: February 10, 2014, 10:03:45 PM »
Hello Admin,
I downloaded SignageStudio Lite from github and install it in localhost but I'm not able to login.
I want to check it, can you help me to proceed ahead?
Thanks

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5066
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #1 on: February 17, 2014, 08:45:21 AM »
do you get a JS error?
Are all loaded modules path correct?

please provide all details!

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #2 on: February 17, 2014, 08:13:00 PM »
Whenever i open signagestudio lite hosted inside the localhost only Studiolite logo and Mediasignage Inc can be seen , The navigational menu and other things are not seen.i have included the folder signagestudio_web-lite forked from github into the XAMPP local host folder

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5066
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #3 on: February 17, 2014, 09:09:06 PM »
it could be a security box as JavaScript does not allow to load content to local host and access remote.
try and host all content in a real server AND BE SURE to check that all links are correct and that all JS files do retrieve actual content...
Once hosted post the link here and I will check it out,

Sean.

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #4 on: February 18, 2014, 04:16:36 AM »
http://www.dereksolutions.co.in/signagestudio_web-lite/studiolite.html
have tried hosting cant make out where the problem is same thing happens when hosted in the local host


admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5066
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #5 on: February 18, 2014, 08:39:36 AM »
look at the Chrome console to see the errors.
I see that:
http://www.dereksolutions.co.in/_studiolite-dev/StudioLite.js )(404)
which means file is missing.

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #6 on: February 18, 2014, 10:45:14 AM »
I think i am missing all the files in the folder _studiolite-dev/*.* .I think this folder has the Jquery files and other XML files etc...
I cant see this folder in the git folder????

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5066
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: SignageStudio Lite - not working for me
« Reply #7 on: February 18, 2014, 03:13:35 PM »
doubled checked and all files are in git.

this is what you need in the root:

Elements.js
StudioLite.js
init.js
studiolite.html
style.css

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines