July 19, 2019, 04:24:23 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Applying Boarder to Resource inside scene  (Read 1861 times)

Bergerad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Applying Boarder to Resource inside scene
« on: December 23, 2013, 03:42:11 AM »
I'm able to apply the boarder to a resource inside a scene however when I save and upload it does not appear on the screen.  It does show in the studio but not the screen.  Using media droid 100.  Anybody? Bueller? Thanks!

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: Applying Boarder to Resource inside scene
« Reply #1 on: December 23, 2013, 07:49:52 AM »
Try running the player in windows pc and see if the same problem occurs

Bergerad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Applying Boarder to Resource inside scene
« Reply #2 on: December 24, 2013, 05:27:22 AM »
You're right, it looks fine on my desktop signage player and I'm running windows 8.  I was just hoping there was some trick I could apply to the droid system that would allow the boarder effect to stick.  Thanks for the response!!!

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: Applying Boarder to Resource inside scene
« Reply #3 on: December 24, 2013, 06:30:32 AM »
It should appear if its not appearing then admin will have to look at the bug

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines