August 15, 2020, 10:04:13 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Multiple Select in Timeline  (Read 3732 times)

jmatthewbrown

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Multiple Select in Timeline
« on: October 23, 2009, 12:00:05 PM »
Wouldn't it be really great if you could multiple select items on a channel within the timeline.  If you have a resource towards the front of your timeline and you want to add a longer resource in its place, you have to move every item to the right of it individually in order to insert the new resource.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5078
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Multiple Select in Timeline
« Reply #1 on: October 23, 2009, 04:37:46 PM »
Yes, we are very aware of the limitations of the GUI in the Studio.
By the end of this year we will pause development on the Player (we are releasing a ton of stuff this year) and will focus back on the Studio which will include system wide copy / cut / paste. Move between businesses, Multi select, Studio themes and MUCH more.

We can't wait either :)

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines