August 06, 2020, 02:39:55 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Remote Value  (Read 6944 times)

jasonvkeane

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Remote Value
« on: November 10, 2013, 09:57:58 AM »
I've been trying the remote value component and cant seem to get it working....
I've watched the tutorial and checked and double checked but cant see whats wrong ...

Is it a paid user only feature ?
I'm using google mongoose to host my javascript, i've checked and double checked username, password and Station ID
signage controller is running
latest version of signage player installed
machine is showing as green dot under station
What am I missing, Any suggestions ?  ???

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
Re: Remote Value
« Reply #1 on: November 10, 2013, 10:36:00 AM »
I had used dropbox and was not working, but the same thing when i hosted on website it worked. I am not sure about Google Mongoose.
Chat component is a paid feature Not sure about remote values Admin has to get back

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5076
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Remote Value
« Reply #2 on: November 12, 2013, 08:51:20 AM »
The chat is an Enterprise feature.
The label remote commands is a FREE feature.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines