November 27, 2021, 12:37:24 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Media Signage will resume momentarily  (Read 5517 times)

mendol78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Media Signage will resume momentarily
« on: July 21, 2009, 08:59:13 AM »
Application was up and running for about two hours. All sudden this error message came up: Media Sigage will resume momentarily. Checked network settings, and everything seemed to be in place.  I contacted Sean and he replied that this is known error while "Save" changes or Reboot AIRPlayer. Again, the application was running so I wasn't making any changes. My guess is that we have three players installed preventing the one in production from working properly.

Thanks,

LM

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5137
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Media Signage will resume momentarily
« Reply #1 on: July 22, 2009, 01:26:44 AM »
Hello,
I replied asking if its only when you restart the AIRPlayer ?
If not, please provide me with the account's login email so I can test it.

Also, if you can provide any more info to troubleshoot the issue so it will help me see what's is going on.

Regards,

Sean - MediaSignage.com

mendol78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Media Signage will resume momentarily
« Reply #2 on: July 22, 2009, 07:29:34 PM »
Thanks for replying Sean. The system was disconnected after I updated the slideshow. Remoted into the system and turned air player back on. I haven't have any problems ever since.  I am thinking in setting up the slide show without the long weather window. Is there a way to display the weather in one or two digits instead of numbers and graphics?


Thanks a lot.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5137
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Media Signage will resume momentarily
« Reply #3 on: July 22, 2009, 11:13:14 PM »
Sure, you can modify the Weather anyway you want.
Use our Scene Editor to modify any item of the Weather including fonts and colors.

David.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines