September 15, 2019, 03:30:27 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: running Preview is the same as player?  (Read 3205 times)

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
running Preview is the same as player?
« on: February 21, 2013, 10:15:40 AM »
Ok,
so I have a client who does not want to install player
only will press preview button and be able to use the address from internet as a link in email will this work?

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #1 on: February 21, 2013, 10:24:21 AM »
Yes and No. Meaning that while the preview URL is the web player, which is not a full version of the Desktop version. Not all components and features will work in the Webplayer. Try it and if you and your client are happy with the results, then yes, you can do that.

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #2 on: February 21, 2013, 10:25:37 AM »
workaround?????

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #3 on: February 21, 2013, 10:26:29 AM »
Based on you last comment I am assuming that it is not working as you would like?

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #4 on: February 21, 2013, 10:29:44 AM »
If the techs could design a way for the player to run on a particular screen of choice  when you have 3 screens hooked to the pc which has the player installed that would be the Workaround....Trying to implement in a 3 screen situation and I am totally Lost....at the moment opening as preview from desktop studio and dragging it to a screen is causing problems...

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #5 on: February 21, 2013, 10:50:56 AM »
So you dod have the player installed? (The desktop version?) If you do, then why not set up a Video Wall?


actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #6 on: February 21, 2013, 10:54:38 AM »
no player because when player is running it plays on every screen and one screen needs to be left open

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #7 on: February 21, 2013, 10:57:52 AM »
Send me an email on EXACTLY what you are doing and need and why soI can see if I can better understand and give you better advice.

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #8 on: February 21, 2013, 11:06:09 AM »
email sent... :'(

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #9 on: February 21, 2013, 11:44:08 AM »
So any Ideas would be helpful.... :-X

actnowguy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #10 on: February 21, 2013, 08:38:22 PM »

criley

did email get to u////

criley

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 598
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: running Preview is the same as player?
« Reply #11 on: February 21, 2013, 10:22:52 PM »
Yes Sir. Check your e-mail.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines