January 28, 2020, 05:30:32 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://twitter.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Campaign should be listed as a STATION column...  (Read 1937 times)

lakeiser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Campaign should be listed as a STATION column...
« on: November 16, 2012, 11:04:47 AM »
I would think that the most important piece of data for a particular station would be if its "running" or not.  After that, I would think that the second most important piece would be WHAT its running.  I guess information like OS, memory usage and run time are good bits of info, but I don't see them being nearly as important as being able to at-a-glance see that the proper campaign's are running.

Please make a column in the station grid for the currently running campaign.  :-)

Lee....

KRob

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Campaign should be listed as a STATION column...
« Reply #1 on: November 19, 2012, 07:22:37 AM »
I agree... that would be helpful to just quickly look & see to make sure they're running the proper campaign without having to do a screen shot or go into the campaign to see which is selected.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5033
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Campaign should be listed as a STATION column...
« Reply #2 on: November 19, 2012, 10:49:46 AM »
Noted!

Regards

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines