January 23, 2022, 10:55:26 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Does the mediabox support output in 50hz resolutions?  (Read 3343 times)

th

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Does the mediabox support output in 50hz resolutions?
« on: July 06, 2012, 09:56:13 AM »
Hi there,

Does the mediabox support output in 50hz resolutions?

And how do I configure that?

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5141
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Does the mediabox support output in 50hz resolutions?
« Reply #1 on: July 06, 2012, 04:52:14 PM »
Our software runs on any PC, Independent of the Hz of the TV.

th

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Does the mediabox support output in 50hz resolutions?
« Reply #2 on: July 06, 2012, 07:58:14 PM »
that's great to know.

But how about the mediabox? I got the mediabox 300 can it output resolutions in 50hz?

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines