August 20, 2019, 10:30:32 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: 3.1player -alpha bugs  (Read 3660 times)

ANOOP

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 741
  • Karma: +23/-0
    • View Profile
3.1player -alpha bugs
« on: March 09, 2012, 06:03:41 AM »
In ver3.1 alpha the fonts seems to have got distorted, Arial appears differently and also the RSS feeds are getting merged due to font changes.
One good change is that when you quit the player the controller doesnt restart..

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4954
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #1 on: March 10, 2012, 12:52:10 PM »
Current RSS component won't be fixed as we are now developing a whole new RSS component that will use GPU hardware accelerated for super smooth movement with new font types.

mediahuset

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #2 on: March 15, 2012, 04:43:12 AM »
Hi,

Installed the 3.1 alpha yesterday. Something with fonts, but otherwise fine.
Uploading was really fast, too.

Yesterday everything was ok, today it's not, telling:
"Can't find url: app-storage: Modules/4.6/desktop/Players/Standard/BlockswfplayerDesktop.swf".
Wonder why.

Best regards ?ge Fossum

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4954
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #3 on: March 15, 2012, 08:08:01 AM »
yes we did break some stuff, should be back working later this afternoon with alpha release of Desktop 3.1 player

mediahuset

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #4 on: March 19, 2012, 11:43:04 PM »
Still not ok?
Or maybe I'm doing something wrong?

Best regards ?ge Fossum

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4954
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #5 on: March 20, 2012, 12:02:54 PM »
install latest version and test again. Make sure you install it even if it shows same version
   
3.1 mediaCLOUD alpha release (Windows / Mac)
SignagePlayer http://galaxy.signage.me/Code/Install/air/CloudSignagePlayer.air

conexia

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 83
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #6 on: March 20, 2012, 01:45:18 PM »
I was having trouble with last alpha version, but after doing what admin recommends all is working again.
There are some differences between version 3.0 and 3.2 alpha, but I'm sure they will get fixed soon.

And some info for all:
I have two players running the same campaign: the one with version 3.0 (Current memory:140912 - Peak memory:141800) and the one with 3.2 alpha (Current memory:76080 - Peak memory:94156)
« Last Edit: March 20, 2012, 02:02:11 PM by conexia »

mediahuset

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #7 on: March 20, 2012, 11:49:58 PM »
Now I'm back :)
Thank you, admin!

Is there a way to upgrade players to 3.1 on remote screens, without going there and do it manually?
Check for new versions doesn't help.

Best regards ?ge Fossum

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4954
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: 3.1player -alpha bugs
« Reply #8 on: March 22, 2012, 11:26:50 AM »
Not yet, since 3.1 is in Alpha.
Yes, once 3.1 is in final release!

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines