January 17, 2021, 08:07:53 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Join us for a FREE Webinar this Thursday at http://webinar.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: Media Box with 2 display  (Read 3773 times)

calemphuc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Media Box with 2 display
« on: October 28, 2011, 08:28:57 PM »
Hi ,

How to configure 2 output of mediabox with 2 different content ?

We want to show 2 different content in 1 media box. Is it MS-100W can manage ?

Thank and best regard.

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5102
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: Media Box with 2 display
« Reply #1 on: October 29, 2011, 07:05:11 AM »
Sure, it's all in the manual: http://mediasignage.com/files/mediaBOX_Manualv3.0.pdf
But basically you will need to set 2 screens under the Windows > Control Panel and once set, create a screen in the SignageStudio that is the same TOTAL width and TOTAL height of both screen combined.

unrealt77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Media Box with 2 display
« Reply #2 on: October 31, 2011, 01:23:21 AM »
Go to mediasignage tutorials and from right panel  find opction advance ande dere you have a Multi Monitor video.You have nice expalined.

calemphuc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Media Box with 2 display
« Reply #3 on: October 31, 2011, 06:36:00 PM »
Thank for your information
Best regard.

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines