November 26, 2021, 11:09:59 PM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: White Label - SWF doesn't work on Splash Screen and crashes the whole system  (Read 7195 times)

Kayo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hi guys,

Hope you're well.

I'm trying to solve this problem using the live chat and also contacting Media Signage by email. The problem was 50% fixed, so the same issue came back. Having this in mind I'm sharing my experience with everyone so we can have the things a little bit more dynamic regarding "fixing Media Signage issues".

Please let me know if you have the same issue and how did you solve it (if so).

Account: Reseller | Version: 3.0.1087

Issue: After have uploaded a SWF file with embedded code (timer) to the Splash Screen, the Media Signage software is crashing (when using desktop version); or freezing the whole web browser (when using web version).

Date of Issue: more than 6 weeks already

Scenario: I believe we should delete the file from Media Signage Cloud Server and also from the Media Signage Desktop Studio. If we don't delete it from the Desktop Studio, that file will go straight away to the Cloud Server again and the software will crashes again. Wow!

Solution: Delete the SWF file that we've uploaded to the Media Cloud and also from the Media Signage Desktop Studio version.

  • To delete from Media Cloud: a request needs to be made for the developers using this email address newbielink:mailto:mstech@mediasignage.com [nonactive] .
  • To delete from Media Signage Desktop Version: I don't have any idea and couldn't find any clear instruction when searching in the Support/Forum ( newbielink:http://script.mediasignage.com/forum/index.php [nonactive] ).

Please, can anyone (including the support team and developers) guide us thru ?Splash Screen: How to delete the SWF file that is in the Desktop Studio Version that is also crashing the whole system??

Thank you all.
All the best

Kayo Bernardez
Sydney | Australia

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5137
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Hi, I was under the impression this was fixed for you (in fact I reset the file and saw it working).
Did you happen to re-load the same swf (or similar format file) after I fixed it?

Please contact Lawrence on Live Chat tomorrow or Monday and ask to get in touch with me (Sean) and I will come on live chat so we can figure this out.

Regards,

Sean.

Kayo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hi, I was under the impression this was fixed for you (in fact I reset the file and saw it working).
Did you happen to re-load the same swf (or similar format file) after I fixed it?

Please contact Lawrence on Live Chat tomorrow or Monday and ask to get in touch with me (Sean) and I will come on live chat so we can figure this out.

Regards,

Sean.

Hi Sean,

Thanks for your reply.

Yes the problem is inside the Desktop Version I'm using. The file still there and I don't know how to remove it so, when I've made changes and SAVE to server that file goes to the server as well.

Unfortunately we are in a really diferente time zone. I will try to contact you guys tomorrow around 4pm (Los Angeles time).

Regards
Kayo

Kayo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hey mate,

All sorted out. Lawrence have made the necessary changes and I have uploaded the new file to the Splash Screen.

The system is up and running again on 100%.

Thank you guys, really appreciate.
Kayo

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5137
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Good Deal, Lawrence is GREAT!

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines