October 14, 2019, 10:20:26 AM
Welcome, Guest. Please login or register
News: Stay up to date with everything that's happening at http://plus.digitalsignage.com

MediaSignage support forum



Author Topic: MediaSERVER Provider account password  (Read 2202 times)

unununium

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
MediaSERVER Provider account password
« on: August 08, 2011, 07:47:41 AM »
When running Setup.exe for a fresh install of MediaSERVER, the setup process allows the use of punctuation marks (tested with an exclamation mark !) in the Provider account password field. However, the Studio software will not allow the entry of those characters. I ran into this issue and ended up editing the database users table to remove the ! and regain access.

Just thought I'd make the devs aware...

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4985
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: MediaSERVER Provider account password
« Reply #1 on: August 08, 2011, 08:56:18 AM »
yes, thx for the heads up and for now we require a-z 0-9 for access control...

wangzx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: MediaSERVER Provider account password
« Reply #2 on: June 15, 2014, 01:58:27 AM »
When I installed the server, the Server can accept "!" in the password, while the Studio can not accept "!", how to reset my studio User password,
from MediaServer or Studio?

thanks

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4985
  • Karma: +35/-8
    • View Profile
Re: MediaSERVER Provider account password
« Reply #3 on: June 15, 2014, 11:54:51 AM »
you will need to contact live chat support for that
regards

 

Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines